Nyproduktion Lägenhet · San Pedro del Pinatar (Centro)

137.950€ Ref.: TN168 2 2
Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Skicka till en vän Skriv ut PDF

Be om mer info

Växelkurs

  • GBP: 119.234 GBP
  • DKK: 1.025.810 DKK
  • NOK: 1.414.746 NOK
  • SEK: 1.398.813 SEK
  • USD: 165.926 USD

Räkna ut hypotekslån


Min månadsrat blir:
Såld
Nära havet
  • Byggår: 2017
  • Gemensam pool
  • Takterrass
  • Terrass/Altan

Beskrivning

Fina nybyggda kvalitetslägenheter i modern stil, nära havet och saltsjöarna i San Pedro del Pinatar. 

Här har vi 16 härliga hem, med åtta på markplan och åtta på övre plan, kring en stor gemensam pool. Två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök med bardisk och allrum med öppen planlösning.

Lägenheterna på markplan har täckt terrass och lägenheterna på övre plan har en stor takterrass.

Komplexet ligger nära saltsjöarna i San Pedro del Pinatar, på kort promenadavstånd från centrum, stränder, affärer, barer och restauranger.

PRISER: Från 137 950 euro plus skatter och avgifter på cirka 13,5 procent av priset.    

Vi står gärna till tjänst med en kalkyl av totalpriset och uppskattning av löpande årskostnader

San Pedro del Pinatar är beläget vid Mar Menor, en naturlagun som avgränsas av landremsan La Manga, vid Medelhavskusten kallad Costa Calida, i norra delen av provinsen Murcia. Staden präglas av fiskenäring och turism.

I närheten finns också de berömda terapeutiska lerbaden i Lo Pagan. Öppna för allmänheten, för alla hudtyper och besvär. Njut av leran och solen och ett dopp för att skölja av dig! 

San Pedro del Pinatar ligger 46 kilometer från Murcia och 87 kilometrer från flygplatsen i Alicante. Den internationella flygplatsen Murcia San Javier finns på 15 minuters köravstånd. 

Stränder. 
Kort avstånd till många fina stränder. Dynerna vid Playa de la Torre Derribada och stranden Llana beach, med sporthamn och restaurang, Fina vyer över bergen i fjärran, Medelhavet och Mar Menor, en magisk stund att avnjuta solnedgången 

Golf. 
Villamartin och Campoamor kan nämnas som fint utmanande golfbanor. För en exklusiv upplevels finns La Manga Club med tre finputsade banor.

Shopping. 
I centrum av San Pedro del Pinatar finns många affärer, butiker och banker. Mer och mångsidig shopping finns i staden Murcia.

Klimat. 
San Pedro del Pinatar har ett typiskt Medelhavsklimat med svalkande Medehavsvindar sommartid och bergens skydd från nordliga vindar vintertid. Antalet soltimmar är i medeltal 3 000 per år och medeltemperaturen ligger kring 20 grader Celcius. 

WHO klassificerade området år 1986 som ett av världens hälsosammaste klimat; inte för hett på sommaren och inte för kallt på vintern. Och det viktigaste av allt: mer än 300 soldagar per år. Njut av ljuset.


Energiklass:

×

Skicka till en vän

×
© 2013 bonavidaspain ● Design: MediaelxRättsligt meddelandeDataskyddKakor