Om oss

Bonavida Spain SL är en mäklarbyrå med över 15 års historia. Vi vill vara din personliga och kunskapsrika kontakt i allt som har att göra med köp och försäljning av bostäder på Spaniens medelhavskust. Vi har kontor i centrum av Torrevieja och Santa Pola och samarbetspartners i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Vi garanterar att hela processen kring bostadsköpet följer lagens bokstav och att alla dokument och tillstånd är i skick. Våra säljrepresentanter och juridiska medarbetare har en lång erfarenhet och kan svara på de flesta frågorna om att köpa och äga en bostad i Spanien. Du kan med andra ord koncentrera dig på att hitta just den bostad som uppfyller dina behov.

Även om det är ett stort beslut, har köp av en bostad i Spanien blivit relativt enkelt. EU-medborgarna njuter av många fördelar här, vilket gör ägandet av ett hem i solen mer och mer attraktivt. De spanska bankerna har aldrig slutat göra affärer med utlänningarna - det erbjuds fortfarande fina lånevillkor. I och med att konsumentskyddet har genomgått många förbättringar är det numera lättare för bostadsköparen att undvika fallgroparna, och dessutom har prisnivån definitivt stabiliserats - köpläge, med andra ord! Jag rekommenderar att du googlar upp olika objekt och jämför då speciellt Costa Blanca mot Costa del Sol prismässigt. Själv är jag övertygad om att det är på sydostkusten du får mest valuta för dina pengar.

Vi arrangerar visningsresor till Costa Blanca och Costa Cálida året runt. Vi beaktar gärna dina specialönskemål och försäkrar att du får den personliga uppmärksamhet du behöver, utan någon som helst form av tryck. Vårt mål är att du ska vara nöjd med vår service, oavsett om det blir affär eller inte. Vi garanterar också att du slipper kasta bort tiden på andra kunder som reser samtidigt eller på bostäder som inte intresserar dig.

Besök oss gärna på våra kontor eller kontakta oss per telefon eller e-post för information och visning av bostadsobjekt - helt utan förpliktelser men med alla garantier!

Välkommen til Spanien!

Bonavida Spain SL

Jarmo E. Peltonen

VD


© 2013 bonavidaspain ● Design: MediaelxRättsligt meddelandeDataskyddKakor